Norsk-britisk forsvarsindustriseminar

Sted: Holmenkollen Park Hotell, OsloTid: 07 - 08.november.2018

I samarbeid med vår britiske søsterorganisasjon ADS Group, arrangerer FSi norsk-britisk forsvarsindustriseminar på Holmenkollen Park Hotell 7. og 8. november 2018. Det vil også bli en mottakelse på Den britiske ambassaden i Oslo 6. november kl 1700.

Storbritannia er en av de største nasjonene når det gjelder kjøp av forsvarsmateriell i NATO, og fra norsk side har samhandelen med Storbritannia økt som følge av at det inngåtte samarbeidet om drift og understøttelse av F-35.

Det vil bli deltagelse på høyt nivå fra begge lands forsvarsdepartement.

Seminaret gir en god anledning til å knytte kontakter med representanter for britisk industri, og vi vil tilby business-to-business (B2B) møter mellom norske og britiske bedrifter på dag 2 av arrangementet. Skjema for påmelding til B to B møter vil bli sent ut så snart vi har oversikt over hvilke bedrifter som deltar.

Påmelding her.

Siste frist for påmelding er 30. oktober.

Overnatting bestilles og betales av den enkelte. Kan bestilles på Holmenkollen Park Hotell via https://www.scandichotels.no/hotell/norge/oslo/scandic-holmenkollen-park

/share/mime/pdf.gifForeløpig program
(draft-agenda-for-norwegian-conference_.pdf, 303kB)

Vår nettside benytter cookies. Ved å forsette og bruke sidene godtar du dette. Les mer i vår cookies- og personvernerklæring

POSTADRESSE

Postboks 5250 Majorstuen
0303 Oslo

Org.Nr. 992 931 183

BESØKSADRESSE

Middelthunsgate 27
Majorstuen
0303 Oslo

KONTAKT OSS

fsi@nho.no
Tlf: 916 456 91

FSi Nyhetsbrev

Utviklet av Imaker as