Foto: UK MOD

Forsvarsindustriseminar med UK i Oslo 7. - 8. november 2018 - Påmeldingen er åpen.

Benytt anledningen til å møte britiske leverandører og representanter for britiske myndigheter på Holmenkollen Park Hotel i Oslo.

I samarbeid med vår britiske søsterorganisasjon ADS Group, arrangerer FSi norsk-britisk forsvarsindustriseminar på Holmenkollen Park Hotell 7. og 8. november 2018.

Storbritannia er en av Norges viktigste allierte i NATO. Det britiske forsvarsbudsjettet er det største i Europa og på vei opp. Forsvaret i UK står foran store investeringer i årene som kommer og dette kan gi nye muligheter for norske bedrifter. Det er også et økende samarbeid mellom Norge og UK på flere områder, bl.a. er begge nasjoner i ferd med å anskaffe F-35 kampfly og P-8 maritime patruljefly. Britiske styrker øker også i betydelig grad sin tilstedeværelse i Norge, bl.a. i form av deployering for trening og øvelser i Norge

Storbritannia er allerede blant de ti største eksportmarkedene for norsk forsvarsindustri. I 2017 ble det eksportert forsvarsmateriell fra Norge til UK for nærmere 200 millioner kroner. En økning på nærmere 60% fra 2016.

Som følge av allerede gjennomførte anskaffelser fra Storbritannia har britisk industri i overkant av 200 millioner kroner i utestående forpliktelser på inngåtte industrisamarbeidsavtaler som skal innfris i årene som kommer.

Seminaret i november blir en god anledning til å knytte kontakter med representanter for britisk industri, og vi vil tilby business-to-business (B2B) møter mellom norske og britiske bedrifter på dag 2 av arrangementet.

Mer informasjon og påmeldingsmuligheter finnes på FSi's hjemmesider.

Vår nettside benytter cookies. Ved å forsette og bruke sidene godtar du dette. Les mer i vår cookies- og personvernerklæring

POSTADRESSE

Postboks 5250 Majorstuen
0303 Oslo

Org.Nr. 992 931 183

BESØKSADRESSE

Middelthunsgate 27
Majorstuen
0303 Oslo

KONTAKT OSS

fsi@nho.no
Tlf: 916 456 91

FSi Nyhetsbrev

Utviklet av Imaker as