Washington Defence Week 8. - 13. april 2018 - Registreringen er åpen. Industridag med Northrop Grumman Corporation 13. april

Norsk forsvarsindustris årlige markering i Washington DC er en unik mulighet for bedrifter som ønsker å profilere seg og knytte kontakter mot det amerikanske forsvarsmarkedet. I år blir det også anledning til besøk til Northrop Grumman Corporation for samtaler om fremtiige muligheter med dem og noen av deres underleverandører.

Årets WDW arrangeres i tilknytning til den store marinemessen Sea-Air-Space. NADIC, FSis forlengede arm i USA, setter opp en paviljong for norske bedrifter på utstillingen 9. - 11. april, årets store amerikansk/norske forsvarskonferanse gjennomføres 12. april og det blir flere faglige og sosiale arrangmenter i i løpet av uken.

Fjorårets WDW var en stor suksess. Flere titalls norske bedrifter deltok på arrangementet og konferansen samlet mer enn 200 beslutningstagere og andre representanter fra norske og amerikanske myndigheter og industri

Det er fortsatt mulig å sikre seg utstillingsplass på den norske paviljongen. Bedrifter som ønsker å delta, men som ikke er påmeldt så langt, bes ta kontakt med NADIC omgående da kapasiteten er begrenset.

Mer informasjon om arrangmentet finner du her.

/share/mime/pdf.gifProgram Washington Defence Week 2018
(2018-program-washington-defense-week-.pdf, 2MB)

POSTADRESSE

Postboks 5250 Majorstuen
0303 Oslo

Org.Nr. 992 931 183

BESØKSADRESSE

Essendropsgate 3
Majorstuen
0368 Oslo

KONTAKT OSS

fsi@nho.no
Tlf: 916 456 91

FSi Nyhetsbrev

Utviklet av Imaker as