FSi

Innhold

Nordic Unmanned inngår rammeavtale med Forsvaret

Nordic Unmanned er tildelt kontrakt som systemintegrator, inkludert opplæring og livssyklusstøtte, for Forsvarsmateriells anskaffelse av VTOL UAS.

Den ikke-eksklusive rammekontrakten, under navnet "VTOL UAS", er en av de mest verdifulle mini VTOL UAV-forsvarskontraktene i Europa i 2020, og styrker ytterligere Nordic Unmanned sin posisjon som en ledende europeisk leverandør av ubemannede systemer og tjenester.

Kontrakten er en ikke-eksklusiv rammekontrakt som er tilgjengelig for Forsvars- og justisdepartementet med alle underordnede etater.  Kontraktsvarighet er 3 år, med opsjoner på å forlenge kontrakt til totalt 7 år.  Det første avropet forventes å bli gjort i løpet av de neste månedene.

Detaljer om rammekontrakten:

  • Nordic Unmanned er systemintegrator og overvåker alle kvalitetssystemer og prosjektledelse i henhold til kundens krav.
  • Nordic Unmanned skal levere opplæring og MRO-tjenester.
  • Nordic Unmanned vil tilby systemintegrasjon av radioer fra den norske produsenten Radionor Communications AS.
  • Lockheed Martin er OEM for Indago-produktene

Knut Roar Wiig, administrerende direktør i Nordic Unmanned var glad for å bli tildelt kontrakten: Vi er veldig glade for å endelig kunne støtte de norske tjenestene menn og kvinner med verdensledende UAV utstyr. Som et norsk selskap er vi veldig fornøyde med å være den valgte leverandøren i denne krevende anskaffelsen, det viser hvor langt den norske ubemannede industrien har kommet, og vi ser frem til å støtte denne og fremtidige drone-løsninger for de norske justis- og forsvarssektorene.

Motta siste nytt fra FSI

Motta siste nytt fra FSI

Avmeldingen er mottatt!

Din epost-adresse:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: