FSi

Innhold

  • FSi
  • Artikler
  • Nordic Unmanned inngår rammeavtale med Forsvaret

Nordic Unmanned inngår rammeavtale med Forsvaret

Nordic Unmanned er tildelt kontrakt som systemintegrator, inkludert opplæring og livssyklusstøtte, for Forsvarsmateriells anskaffelse av VTOL UAS.

Den ikke-eksklusive rammekontrakten, under navnet "VTOL UAS", er en av de mest verdifulle mini VTOL UAV-forsvarskontraktene i Europa i 2020, og styrker ytterligere Nordic Unmanned sin posisjon som en ledende europeisk leverandør av ubemannede systemer og tjenester.

Kontrakten er en ikke-eksklusiv rammekontrakt som er tilgjengelig for Forsvars- og justisdepartementet med alle underordnede etater.  Kontraktsvarighet er 3 år, med opsjoner på å forlenge kontrakt til totalt 7 år.  Det første avropet forventes å bli gjort i løpet av de neste månedene.

Detaljer om rammekontrakten:

  • Nordic Unmanned er systemintegrator og overvåker alle kvalitetssystemer og prosjektledelse i henhold til kundens krav.
  • Nordic Unmanned skal levere opplæring og MRO-tjenester.
  • Nordic Unmanned vil tilby systemintegrasjon av radioer fra den norske produsenten Radionor Communications AS.
  • Lockheed Martin er OEM for Indago-produktene

Knut Roar Wiig, administrerende direktør i Nordic Unmanned var glad for å bli tildelt kontrakten: Vi er veldig glade for å endelig kunne støtte de norske tjenestene menn og kvinner med verdensledende UAV utstyr. Som et norsk selskap er vi veldig fornøyde med å være den valgte leverandøren i denne krevende anskaffelsen, det viser hvor langt den norske ubemannede industrien har kommet, og vi ser frem til å støtte denne og fremtidige drone-løsninger for de norske justis- og forsvarssektorene.

Motta siste nytt fra FSI

Motta siste nytt fra FSI

Avmeldingen er mottatt!

Din epost-adresse:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: