Nordic Unmanned tildelt utdanningspris

Nordic Unmanned AS ble i sommer tildelt Tekna sin utdanningspris for 2020 ved Universitetet i Stavanger (UiS).

Utdanningsprisen er opprettet av fagforeningen Tekna sin Stavanger avdeling og deles ut til en bedrift som har bidratt til å styrke teknisk og naturvitenskaplig utdanning ved UiS. Juryens begrunnelse er basert på at Nordic Unmanned veileder flere studenter, at bedriften viser stort engasjement og vilje til å bidra og har bidratt med å bygge opp UiS Dronelab.  

De siste årene har ti bachelor og master studenter hatt prosjekter hos Nordic Unmanned, og de har for øyeblikket en nærings-phd kandidat som disputerer i 2021. Studentprosjektene for 2020 ble presentert i et fagseminar som ble arrangert hos Nordic Unmanned den 22. Juni (https://nordicunmanned.com/news/local-students-contribute-to-innovation/).

Nordic Unmanned ønsker å gå i front for å etablere en sterk og konkurransedyktig bransje innen ubemannede systemer og autonomi i Norge, og har blant annet tatt initiativ til NUAS – et helnorsk samarbeid som tar sikte på å kunne tilby komplette løsninger for kommende anskaffelse: Stridsteknisk UAS til Forsvaret (P5099 Nano UAV II). NUAS består av Radionor Communication AS, Robot Aviation AS, Maritime Robotics AS, og Nordic Unmanned AS.

 

Motta siste nytt fra FSI

Motta siste nytt fra FSI

Avmeldingen er mottatt!

Din epost-adresse: