Nyhetsartikler

Vis filtrering

25 resultater

Type artikkel
Velg område
25 resultater funnet med valgt filtrering.
  1. WAR, ALLIANCES & INDUSTRY, Norwegian - American Defence Conference 2023

    30 mars er det klart for årets NADIC konferanse i Washington DC. Blant innlederne finner vi bl.a. kongressmedlem Adam Smith (D-WA-9), Ranking Member on the House Armed Services Committee, Ambassadør Anniken R. Krutnes, Viseadmiral Louise K. Dedichen Norwegian Military Representative to NATO, Douglas R. Bush Assistant Secretary of the Army, Acquisition, Logistics & Technology og Lisa Sanders Director Science & Technology, USSOCOM SOF AT&L

  2. Kronikk i DN: Norge riskerer å bli holdt utenfor EUs satellittkommunikasjonssytem

    Når forordningen om EUs fremtidige satelittkommunikasjonssystem trer i kraft senere i år blir Norge ikke med i kraft av EØS-avtalen. Det er et problem for norsk militær romindustri og forsvarsindustrien, men kanskje en enda større utfordring på sikt for Forsvaret og nasjonal sikkerhet. Det haster å finne en løsning.

  3. Nå trenger Norge forsvarsindustrien

    Av hensynet til nasjonal sikkerhet, materiell- og forsyningsberedskap og forholdet til allierte nasjoner som har gjort sin forsvarsevne avhengig norsk industri, er det viktigere enn noen gang å tenke langsiktig og å sikre forutsigbarhet slik at forsvarsindustrien kan bidra enda mer til forsvarsevnen.

Motta siste nytt fra FSI

Motta siste nytt fra FSI

Avmeldingen er mottatt!

Din epost-adresse:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: