Nyhetsartikler

Vis filtrering

11 resultater

Type artikkel
Velg område
11 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Nå må vi ta beredskap på alvor

  Krigen i Ukraina er inne i sin fjerde måned. Dessverre er det lite som tyder på at krigshandlingene vil være over om kort tid. Som konsekvens av den kraftig forverrede sikkerhetssituasjonen, kommuniserer stadig flere nasjoner, Norge inkludert, at de vil styrke Forsvaret, øke beredskapen og bygge opp igjen beredskapslagre av bl.a. forsvarsmateriell, våpensystemer og ammunisjon. Det krever handling nå.

 2. Nå trenger Norge forsvarsindustrien

  Av hensynet til nasjonal sikkerhet, materiell- og forsyningsberedskap og forholdet til allierte nasjoner som har gjort sin forsvarsevne avhengig norsk industri, er det viktigere enn noen gang å tenke langsiktig og å sikre forutsigbarhet slik at forsvarsindustrien kan bidra enda mer til forsvarsevnen.

 3. Få prosjektene i gang!

  Leder i Militærteknikk 1/20: "Den kommende langtidsplanen for Forsvaret bør derfor legge til rette for å forsere anskaffelsesprosjekter som raskt kan gi effekt i norsk industri og å øke tempoet i moderniseringen av Forsvaret. "

 4. Norge må med i det europeiske forsvarsfondet

  Dersom Norge skal delta i europeisk forsvarsmateriellsamarbeid og norsk forsvarsindustri skal fortsette å være en del av den europeiske forsvarsindustrien, er det avgjørende at Norge deltar i det europeiske forsvarsfondet.

Motta siste nytt fra FSI

Motta siste nytt fra FSI

Avmeldingen er mottatt!

Din epost-adresse: