Internasjonalt samarbeid om felles etiske standard for industrien

Det er et sterkt fokus på forretningsetikk og antikorrupsjon, både nasjonalt og internasjonalt. Temaet har også stor politisk oppmerksomhet og FSi bidrar til at industrien og myndighetene i fellesskap kan sikre at høy etisk standard kan bli et konkurransefortrinn for norsk industri.

Medlemmene i forsvarsindustriens europeiske paraplyorganisasjon, ASD, der også FSi deltar, har sluttet seg til ASD Common Industry Standard for Ethics and Anti-Corruption. FSi setter gjennom seminarer og arrangementer for sine medlemmer fokus på økt kunnskap og bevissthet om etikk og anti-korrupsjonsspørsmål. Arrangementene tar for seg ulike forhold og scenarier som er aktuelle for våre medlemsbedrifter som opererer i det norske og internasjonale forsvarsmarkedet. FSi orienterer sine medlemmer om den internasjonale standarden og Forsvarsdepartementets etiske egenerklæring som stiller krav til leverandører som skal kvalifisere seg for anskaffelser til Forsvaret.

Vår nettside benytter cookies. Ved å forsette og bruke sidene godtar du dette. Les mer i vår cookies- og personvernerklæring

POSTADRESSE

Postboks 5250 Majorstuen
0303 Oslo

Org.Nr. 992 931 183

BESØKSADRESSE

Middelthunsgate 27
Majorstuen
0303 Oslo

KONTAKT OSS

fsi@nho.no
Tlf: 916 456 91

FSi Nyhetsbrev

Utviklet av Imaker as