En sterk forsvarsindustri er en forutsetning for et moderne norsk forsvar

Norsk forsvarsindustri bidrar til å opprettholde Norges forsvarsevne.

Forsvaret blir stadig mer avansert samtidig som aktivitetene er konsentrert om færre, prioriterte oppgaver. En konsekvens av dette er at Forsvaret i mindre grad enn tidligere selv besitter nødvendig teknologikompetanse. For å ivareta nasjonale sikkrhetsinteresser er det å oppretholde kompetansen i Norge. erfor er norsk forsvarsindustri i dag en enda viktigere bidragsyter til at Forsvar kan beholde et høyt teknologisk nivå.

Forsvaret er forsvarsindustriens viktigste kunde. Industriens primære oppgave er å levere produkter, systemer og løsninger som Forsvaret etterspør, til konkurransedyktige priser.

Trepartssamarbeidet mellom Forsvaret, Forsvarets forskningsinstitutt (FFI) og norsk industri bidrar til et moderne forsvar og en sterk forsvarsindustri.

Gjennom dette samarbeidet får Forsvaret skreddersydde løsninger. Norsk industri leverer systemer og produkter til Forsvaret som er er kosteffektive og teknologisk innovative og som er konkurransedyktige i det internasjonale forsvarsmarkedet.

Vår nettside benytter cookies. Ved å forsette og bruke sidene godtar du dette. Les mer i vår cookies- og personvernerklæring

POSTADRESSE

Postboks 5250 Majorstuen
0303 Oslo

Org.Nr. 992 931 183

BESØKSADRESSE

Middelthunsgate 27
Majorstuen
0303 Oslo

KONTAKT OSS

fsi@nho.no
Tlf: 916 456 91

FSi Nyhetsbrev

Utviklet av Imaker as