Påmeldingen stenger om kort tid - Møter bedriften din kravene til cybersikkerhet for å forbli leverandør til forsvarsmarkedet? - FSi arrangerer seminar i Oslo torsdag 6. juni

Truslene fra kriminell og annen aktivitet på internett blir stadig aktualisert, nå sist med det massive angrepet på Norsk Hydro. Passivitet i omgangen med internettets mange trusler er ingen god strategi.

For å bidra til større forståelse og handlingsevne har FSi, i samarbeid med Norsk sikkerhetsmyndighet (NSM), satt sammen et seminar. Seminarets agenda spenner fra hva som kjennetegner truslene og hva kan bedriftene gjøre for å bygge beredskap mot dem, til hvilken hjelp finnes både sivilt som offentlig dersom ulykken skulle være ute.

Ny sikkerhetslov legger et klarere ansvar på styrer og bedriftsledere når det gjelder å beskytte gradert informasjon og objekter. En egen del av seminaret er spesielt viet til dette ansvaret.

Velkommen til seminar og til å lytte til erfaringer og råd fra forelesere fra NSM, PST, BDO og Mnemonic. Påmelding her

Vår nettside benytter cookies. Ved å forsette og bruke sidene godtar du dette. Les mer i vår cookies- og personvernerklæring

POSTADRESSE

Postboks 5250 Majorstuen
0303 Oslo

Org.Nr. 992 931 183

BESØKSADRESSE

Middelthunsgate 27
Majorstuen
0303 Oslo

KONTAKT OSS

fsi@nho.no
Tlf: 916 456 91

FSi Nyhetsbrev

Utviklet av Imaker as