Indias forsvarsminister Shri Manohar Parrikar besøkte den norske paviljongen

DEFEXPO 2016 i India

Norsk forsvarsindustri deltar på DEFEXPO 2016 med en norsk paviljong støttet av en offisiell delegasjon fra Forsvarsdepartementet, ambassaden i New Delhi og Innovasjon Norge.

India er verdens største importør av forsvarsmateriell og et viktig marked med mange muligheter for norsk forsvarsindsutri. DEFEXPO, som er den største og viktigste forsvarsutstillingen i India, har større deltagelse i år enn noen gang tidligere. Mere enn 1000 utstillere fra 47 nasjoner deltar på utstillingen som arrangeres i Goa i tiden 28. - 31. mars 2016.

På utstillingen viser norsk forsvarsindustri bl.a. frem missiler, våpenstasjoner, kommunikasjonsutstyr, ammunisjon, hurtiggående båter, containersystemer og sensorer. Interessen for den norske paviljongen har vært stor og på åpningsdagen besøkte den indiske forsvarsministeren Shri Manohar Parrikar paviljongen.

Forsvarsdepartementet deltar med en offisell delgasjon for å støtte de norske bedriftenes eksportfremstøt i India. Den norske ambassadøren til India, Nils Ragnar Kamsvåg, besøkte også utstillingen sammen med den norske forsvarsattacheen, og var vert for en middag for indiske og norske gjester i anledning arrangementet.

Vår nettside benytter cookies. Ved å forsette og bruke sidene godtar du dette. Les mer i vår cookies- og personvernerklæring

POSTADRESSE

Postboks 5250 Majorstuen
0303 Oslo

Org.Nr. 992 931 183

BESØKSADRESSE

Middelthunsgate 27
Majorstuen
0303 Oslo

KONTAKT OSS

fsi@nho.no
Tlf: 916 456 91

FSi Nyhetsbrev

Utviklet av Imaker as