DEFEXPO 2014 -New Delhi

FSI, i samarbeid med Innovasjon Norge, organiserte første norske fellesstand på DEFEXPO. Stor interesse for norsk teknologi og samarbeid med indisk industri.

Seks norske forsvarsbedrifter deltok på DEFEXPO utstillingen i New Delhi i India i februar. Utstillingen er den største og viktigste forsvarsutstillingen i India og samlet over 600 utstillere fra 30 nasjoner. Mer enn 500 offiselle gjester fra 52 land besøkte utstillingen. Norge var representert med en offisiell delegasjon med deltagelse fra Forsvarsdepartementet og FLO.

Formålet med den norske fellestanden var å gi norsk forsvarsindustri anledning til å profilere seg i det indiske forsvarsmarkedet og å følge opp og etablere kontakter med indiske myndigheter og indisk indsutri. I tilknynting til utstillingen ble det arrangert et seminar om industrisamarbeid i India med støtte fra FSi. Forsvarsdepartementet holdt en presentasjon på arrangementet og den norske ambassadøren til India bidro med et innlegg i forbindelse med mottagelsen som avsluttet arrangementet.

Den norske fellesstanden ble planlagt og organisert av FSi, i tett samarbeid med Innovasjon Norges kontor i New Delhi.

Vår nettside benytter cookies. Ved å forsette og bruke sidene godtar du dette. Les mer i vår cookies- og personvernerklæring

POSTADRESSE

Postboks 5250 Majorstuen
0303 Oslo

Org.Nr. 992 931 183

BESØKSADRESSE

Middelthunsgate 27
Majorstuen
0303 Oslo

KONTAKT OSS

fsi@nho.no
Tlf: 916 456 91

FSi Nyhetsbrev

Utviklet av Imaker as