Ekstraordinær Generalforsamling i FSi

NFM Guppen - nytt Kategori I medlem i FSi

30. november ble det avholdt ekstraordinær generalforsvaling i FSi. Generalforsmlingen sluttet seg til Styrets anbefaling om at NFM Gruppen blir nytt Kategori I medlem i FSi. Kategori I medlemmer er i.h.t. vedtektene de største og nasjonalt dominerende forsvarsbedrifter. Styret anser at NFM gruppen med over 700 millioner NOK i årlig omsetning og omlag 500 ansatte oppfyller dette.

NFM Gruppen er et konsern som utvikler, produserer, lagerfører og selger et bredt spekter av forsvars- og politimateriell. NFM Gruppen ble etablert i 1996. Konsernet har hovedkontor i Ski, utenfor Oslo.

Konsernet har produksjon i Norge, Polen og Ukraina. NFM Gruppen er en betydelig europeisk produsent av taktiske tekstil- og antiballistiske (skuddsikre) produkter for soldater og politipersonell. NFM Gruppen har for øvrig kontorer i Sverige, Frankrike, Nederland og Israel.

NFM Gruppens handelsaktiviteter i Norge og Sverige ivaretas respektivt av datterselskapene Equipnor AS og Equipnor AB. NFM Gruppen innbefatter også handelsselskapet Capsicum Norway AS.

Samtdig som NFM gruppen tiltrer som nytt medlem i kategori I, fratrer Rheinmetall Norway A/S etter egen anmodning som Kategori I medlem i FSi.

Vår nettside benytter cookies. Ved å forsette og bruke sidene godtar du dette. Les mer i vår cookies- og personvernerklæring

POSTADRESSE

Postboks 5250 Majorstuen
0303 Oslo

Org.Nr. 992 931 183

BESØKSADRESSE

Middelthunsgate 27
Majorstuen
0303 Oslo

KONTAKT OSS

fsi@nho.no
Tlf: 916 456 91

FSi Nyhetsbrev

Utviklet av Imaker as