Fremtidige anskaffelser til Forsvaret 2017 - 2025

Forsvarsdepartementet har gitt ut en ny versjon av publikasjonen Fremtidige anskaffelser til Forsvaret (FAF), som dekker planlagte større anskaffelser til Forsvaret i perioden 2017- 2025.

Dokumentet er en ugradert oversikt over planlagte anskaffelser til Forsvaret i første periode av langtidsplanene for Forsvaret som Stortinget behandlet høsten 2016 og bygger på Perspektivplan Materiell som er det overordnede plandokumentet for materiellanskaffelser i Forsvaret PPM. PPM skisserer prioriteringer og satsningsområder knyttet til forsvarssektorens materiellinvesteringer og ivaretar planleggingen for anskaffelser og utvikling av forsvarssektorens materiell i et kort (4 år), mellomlangt (8 år) og langt (20 år) perspektiv.

Årets utgave inneholder langt mer detaljerte opplysninger om Forsvarets anskaffelser enn tidligere utgaver,og har til hensikt å bidra til at leverandører til Forsvaret skal kunne forberede og posisjonere seg i forhold til fremtidige anskaffelser til Forsvaret.

Planen kan lastes med fra Forsvarsdepartementets hjemmesider.

Vår nettside benytter cookies. Ved å forsette og bruke sidene godtar du dette. Les mer i vår cookies- og personvernerklæring

POSTADRESSE

Postboks 5250 Majorstuen
0303 Oslo

Org.Nr. 992 931 183

BESØKSADRESSE

Middelthunsgate 27
Majorstuen
0303 Oslo

KONTAKT OSS

fsi@nho.no
Tlf: 916 456 91

FSi Nyhetsbrev

Utviklet av Imaker as