Materielledirektør Morten Tiller sammen med den tyske materielldirektøren Vice-Admiral Carsten Stawitzki og salgssjef Lars Fleisje, Missile Systems, Kongsberg Defence & Aerospace Foto: MilitærTeknik

FSi-messen på Akershus større enn noen gang

Aldri før har så mange deltatt på FSi-messen på Akershus. Med utstillerne og besøkende var over 600 var innom dørene de to dagene messen varte.

På åpningsdagen fikk de 66 utstillerne fra FSis medlemsbedrifter besøk av statssekretær i Forsvarsdepartementet Tone Skogen og den tyske og den norske materielldirektøren i tillegg til direktør FMA, som alle ble vist rundt og fikk snakke med hver enkelt utstiller.

FSi-messen har i løpet av årene etablert seg som en viktig møteplass for etablering av kontakt mellom norske forsvarsbedrifter. Samtidig tiltrekker messen seg stadig flere utenlandske forsvarsleverandører med interesser i Norge. Også Forsvaret og andre etater finner veien til FSi-messen for å lære mer om den norske leverandørmarkedet.

Vår nettside benytter cookies. Ved å forsette og bruke sidene godtar du dette. Les mer i vår cookies- og personvernerklæring

POSTADRESSE

Postboks 5250 Majorstuen
0303 Oslo

Org.Nr. 992 931 183

BESØKSADRESSE

Middelthunsgate 27
Majorstuen
0303 Oslo

KONTAKT OSS

fsi@nho.no
Tlf: 916 456 91

FSi Nyhetsbrev

Utviklet av Imaker as