Leverandørseminaret/minimessen 2013

Foto: Foto:Asgeir Spange Brekke, Forsvarsdepartementet

Årets arrangement på Akershus festning 28-29 august viser at Leverandørseminaret / Minimessen har befestet sin stilling som en av de viktigste møteplassene for norsk forsvars-og sikkerhetsindustri.

Forsvarsminister Anne-Grete Strøm-Erichsen åpnet seminaret med å understreke at Regjeringen vil legge til rette for best mulige rammebetingelser. - Det er derfor viktig at vi engasjerer oss tidlig i planlagte materiellinvesteringer og anskaffelsesprogram, slik at potensial for samarbeid mellom dere og oss blir utnyttet. - Vi skal oppfylle Forsvarets planer i årene som kommer. I dette arbeidet vil vårt samarbeid stå helt sentralt, påpekte statsråden i sin åpningstale.

På de to dagene arrangementet varte var det gode muligheter for det store mangfoldet av FSis medlemsbedrifter å vise seg frem og bygge nettverk med de store. Årets hovedsponsor, Kongsberg Defence and Aerospace, presenterte, sammen med Nammo, Thales og Vinghøg, pågående og planlagte prosjekter som kan gi samarbeidmuligheter for flere av FSis medlemmer. Mer enn 50 FSi-bedrifter stilte ut i Fanehallen og 40 utenlandske bedrifter og 200 representanter fra Forsvaret, Politiet og andre sivile etater besøkte bedriftenes utstillinger på arrangementets åpne dag.

Vår nettside benytter cookies. Ved å forsette og bruke sidene godtar du dette. Les mer i vår cookies- og personvernerklæring

POSTADRESSE

Postboks 5250 Majorstuen
0303 Oslo

Org.Nr. 992 931 183

BESØKSADRESSE

Middelthunsgate 27
Majorstuen
0303 Oslo

KONTAKT OSS

fsi@nho.no
Tlf: 916 456 91

FSi Nyhetsbrev

Utviklet av Imaker as