Stephen D. Knight, partner i advokatfirmaet Smith Pachter McWorther, sammen med arrangørene Lonnie Myklebust fra Nammo og Ove Norseth fra Kongsberg Defence & Aerospace

Mange ville lære om det amerikanske anskaffelsesregelverket

Interessen var rekordstor da FSi, sammen med Kongsberg Defence & Aerospace og Nammo, avholdt seminar om amerikanske anskaffelsesregler.

- Norge eksporterte forsvarsmateriell til USA for 1,3 milliarder kroner i fjor, og vi ser at behovet for mer kunnskap blant våre medlemsbedrifter om de amerikanske offentlige anskaffelsesreglene er stort. Det amerikanske markedet er i særdeleshet det viktigste markedet utenfor Norge for norsk forsvarsindustri, sier Torbjørn Svensgård i FSi. Federal Aquisition Regulation (FAR) er et komplisert regelverk som krever kompetanse hos de som ønsker å levere enten direkte eller indirekte til det amerikanske forsvarsmarkedet, og til dette seminaret har vi hentet inn noen av de fremste amerikanske ekspertene innenfor offentlig innkjøp og kontraktsjuss.

150 deltakere hovedsakelig fra nordiske forsvarsleverandører deltok på seminaret som varte over to dager. Dette var tredje året på rad at seminaret ble arrangert, og planleggingen for et tilsvarende seminar til neste år er allerede i gang.

Vår nettside benytter cookies. Ved å forsette og bruke sidene godtar du dette. Les mer i vår cookies- og personvernerklæring

POSTADRESSE

Postboks 5250 Majorstuen
0303 Oslo

Org.Nr. 992 931 183

BESØKSADRESSE

Middelthunsgate 27
Majorstuen
0303 Oslo

KONTAKT OSS

fsi@nho.no
Tlf: 916 456 91

FSi Nyhetsbrev

Utviklet av Imaker as