Norsk forsvarsindustri profileres ved flåtebesøk til USA og Canada

KNM Fridtjof Nansen til Baltimore og Halifax i september. Norsk forsvarsindustri er med.

I forbindelse med at KNM Fridtjof Nansen, på returen fra den store amerkanske flåteøvelsen RIMPAC 2014 i Stillehavet, besøker Baltimore rett utenfor Washington DC i USA og Halifax i Canada i September, planlegges flere arrangementer for å profilere norsk forsvarsindsutri.

I Baltimore vil det bli arrangert en utvidet mottagelse om bord på fartøyet 15. september 2014, kl. 15.00 til 18.00. Bedrifter som har interesse av å delta på dette arrangementet bes merke seg tidspunktet. Mer informasjon kommer i løpet av kort tid.

I Halifax legges det opp til et mer omfattende program i tiden 21. til 23. september 2014. Her gjennomføres et mer tradisjonelt industriseminar med bedriftsbesøk, muligheter or business-to-business møter og sosiale evenementer. Under følger rammeprogram for arrangementet og en oversikt over foredragsholdere på seminaret. Interesserte bedrifter bes merke seg datoene. Mer informasjon kommer i løpet av kort tid.

Mer informasjon om arrangmentet i Baltimore finner du her.

Mer informasjon om arrangementet i Halifax finner du her.

Vår nettside benytter cookies. Ved å forsette og bruke sidene godtar du dette. Les mer i vår cookies- og personvernerklæring

POSTADRESSE

Postboks 5250 Majorstuen
0303 Oslo

Org.Nr. 992 931 183

BESØKSADRESSE

Middelthunsgate 27
Majorstuen
0303 Oslo

KONTAKT OSS

fsi@nho.no
Tlf: 916 456 91

FSi Nyhetsbrev

Utviklet av Imaker as