Norsk/tysk forsvarsindustriseminar 2. - 4. juni 2014

Seminaret gjennomføres i forbindelse med at den norske materielldirektøren Morten Tiller i Forsvarsdepartementet får besøk av sin tyske kollega Viseadmiral Joachim G. Rühle i Oslo for offisielle samtaler om bilateralt materiell- og forsvarsindustrisamarbeid.

Formålet med seminaret er å legge til rette for dialog mellom industrideltagerne, identifisere samarbeidsmuligheter og styrke forbindelsene mellom norsk og tysk forsvarsindustri.

Forsvaret er i ferd med å gjennomføre store anskaffelser der tysk industri er aktuell som leverandør. En kontrakt om leveranser av militære logistikkjøretøyer er akkurat inngått med en tysk leverandør, et moderniseringsprogram for Leopard stridsvogn er på trappene, det pågår leveranser av håndvåpen og avdelingsvåpen og på litt lengre sikt er leveranse av neste generasjon ubåter fra tysk industri et alternativ.

Programmet innledes med en mottagelse på kvelden 2. juni. 3. juni gjennomføres et heldagsseminar med en kombinasjon av presentasjoner fra norske og tyske myndigheter og industri, etterfulgt av en sesjon der den enkelte bedrift får anledning til å presentere seg. Seminaret avsluttes med en sesjon med møter mellom bedriftene i en-til-en format (speed-dating).

Påmelding her.

Vår nettside benytter cookies. Ved å forsette og bruke sidene godtar du dette. Les mer i vår cookies- og personvernerklæring

POSTADRESSE

Postboks 5250 Majorstuen
0303 Oslo

Org.Nr. 992 931 183

BESØKSADRESSE

Middelthunsgate 27
Majorstuen
0303 Oslo

KONTAKT OSS

fsi@nho.no
Tlf: 916 456 91

FSi Nyhetsbrev

Utviklet av Imaker as