Stor deltagelse på "Norwegian-American Defence Conference" i Washington D.C. 13 mai.

Både Senator John McCain og den amerikanske marineministeren Ray Maybus holdt innlegg på "Norwegian-American Defence Conference" i Washington D.C. 13. mai.

Norsk/amerikansk forsvars- og forsvarsmateriellsamarbeid stod i fokus på "Norwegian-American Defence Conference". Omlag 100 representanter for myndigheter, industri og media hadde møtt opp da ambassadør Kåre Aas åpnet konferansen. Hovedinnlegget fra norsk side ble holdt av Statssekretær Øystein Bø i forsvarsdepartementet, som sammen med en delegasjon fra FD deltok på konferansen. Arrangementet ga godt innblikk i viktige utviklingstrekk i det amerikanske forsvarsmarkedet, som er norsk forsvarsindustris viktigste eksportmarked, og belyste forskjellige sider av det norsk/amerikanske samarbeidet på forsvarsmateriellområdet.

En omfattende rapport fra arrangementet finnes i Teknisk Ukeblad (TU)

Norwegian-American Defence/Homeland Security Industry Council (NADIC) ble opprettet av et antall norske forsvarsbedrifter og FSi i 2012 og har som formål å styrke norsk forsvarsindustris posisjon i det amerikanske forsvarsmarkedet.

Vår nettside benytter cookies. Ved å forsette og bruke sidene godtar du dette. Les mer i vår cookies- og personvernerklæring

POSTADRESSE

Postboks 5250 Majorstuen
0303 Oslo

Org.Nr. 992 931 183

BESØKSADRESSE

Middelthunsgate 27
Majorstuen
0303 Oslo

KONTAKT OSS

fsi@nho.no
Tlf: 916 456 91

FSi Nyhetsbrev

Utviklet av Imaker as