Stor aktivitet i FSis SMB-utvalg

FSis SMB-utvalg gleder seg over å kunne gå sommeren i møte etter å ha nådd et par viktige milepæler.

Det er igangsatt et samarbeidsprosjekt mellom et utvalg av FSi bedrifter, hovedsakelig fra SMB-utvalget, og Forsvarsmateriell v/Kvalitetskontoret. Målsettingen er å gjøre det enklere for SMBer i forsvarssektoren å møte Forsvarets kvalitetskrav uten at dette skal gå ut over kvaliteten på prosesser og leveranser. Blant annet vil det tas utgangspunkt i aktuelle kvalitetsstandarder og utarbeides verktøy og maler for prosjektkvalitetsplan. Prosjektet gjennomføres som et såkalt OFU-prosjekt med støtte fra Innovasjon Norge. Resultatene vil komme FSis medlemsbedrifter til gode. Prosjektet løper fram til første kvartal 2018.

Det har vært et ønske fra flere små og mellomstore bedrifter å få til møteplasser med politisektoren. Det er derfor gledelig å kunne meddele at 29. august vil det avholdes et ettermiddagsseminar med Politiets Fellestjenester på Artilleriloftet på Akershus Festning i forkant av FSis leverandørseminar/FSi-messe. Vi oppfordrer våre medlemmer til å benytte seg av denne muligheten og slutte opp om seminaret.

SMB-utvalget jobber også med en rekke andre saker som vedrører interessene til små og mellomstore bedrifter. Vi oppfordrer i så måte bedriftene til å ta kontakt med representantene i SMB-utvalget og dele problemstillinger og ideer. SMB-utvalgets medlemmer med kontaktinformasjon finner du på medlemssidene.

Vår nettside benytter cookies. Ved å forsette og bruke sidene godtar du dette. Les mer i vår cookies- og personvernerklæring

POSTADRESSE

Postboks 5250 Majorstuen
0303 Oslo

Org.Nr. 992 931 183

BESØKSADRESSE

Middelthunsgate 27
Majorstuen
0303 Oslo

KONTAKT OSS

fsi@nho.no
Tlf: 916 456 91

FSi Nyhetsbrev

Utviklet av Imaker as