UK - Norway Defence Industry Seminar 8 mai 2014.

I samarbeid med vår britiske søsterorganisasjon ADS Group Ltd, arrangerer FSi britisk-norsk forsvarsindustriseminar på Reed Smith, The Broadgate Tower, 20 Primrose Street, London EC2A 2RS (NB Ending av sted!) i London 8. mai 2014.

Etter USA og Frankrike, er Storbritannia den største kjøperen av forsvarsmateriell i NATO. Det har vært en økning i samhandelen med UK på forsvarsmateriellområdet de senere år. I september i fjor ble det oppnådd enighet på politisk nivå mellom Norge og UK om samarbeid om drift og understøttelse av F-35. Dette er nå formalisert gjennom et en avtale mellom det britiske og det norske F-35 programmet.

Seminaret blir en god anledning til å knytte kontakter med representanter for britisk industri. Det er også en god mulighet til å forberede eventuell deltagelse på Farnborugh Air Show i juli, der flere norske bedrifter deltar som utstillere, en del av disse på FSis fellesstand, som for første gang gjennomføres på denne utstillingen. I lys av at det nå er bekreftet at F-35 for første gang vil fly på en europeisk forsvarsmesse på Farnborugh forventes det stor deltagelse på denne messen i år.

Øvrige deler av programmet framgår av vedlegg nedenfor. Seminaret vil gi gode muligheter for nettverksbygging og business-to-business (B2B) møter mellom norske og britiske bedrifter. Skjema for påmelding til B to B møter kommer så snart vi har oversikt over hvilke bedrifter som deltar.

Mer informasjon om arrangementet her.

Vår nettside benytter cookies. Ved å forsette og bruke sidene godtar du dette. Les mer i vår cookies- og personvernerklæring

POSTADRESSE

Postboks 5250 Majorstuen
0303 Oslo

Org.Nr. 992 931 183

BESØKSADRESSE

Middelthunsgate 27
Majorstuen
0303 Oslo

KONTAKT OSS

fsi@nho.no
Tlf: 916 456 91

FSi Nyhetsbrev

Utviklet av Imaker as