Workshop for F-35 Levetidsunderstøttelse

Etter invitasjon fra Forsvarsdepartementet og FSi, ble det 30 oktober arrangert en workshop om understøttelse av F-35.

Formålet var å bringe sammen representanter for Forsvaret og norsk industri for diskutere muligheter og forventninger i forhold til norske bedrifters deltagelse i framtidig understøttelse av F-35 kampfly.

For å ivareta understøttelsen («sustainment») av F-35 , skal etableres vedlikeholdskapasitet i Europa, spesielt innen komponenter og delsystemer som f.eks. skrog, motor, landingshjul/understell m.m . Hovedmålet med workshop'en var derfor å bidra til å identifisere hvor det er realistisk at norsk industri kan etablere seg som europeiske vedlikeholdsdepot/-kapasitet.

Representanter fra 15 bedrifter deltok i workshop'en. Kampflyprogrammet ga et meget godt grunnlag for en givende workshop med gode diskusjoner og avklaringer etterfulgt av separate møter mellom bedriftene og Forsvarsdepartementet om hvilke tanker bedriftene hadde ift framtidig satsning relatert til F-35 levetidsunderstøttelse.

Vår nettside benytter cookies. Ved å forsette og bruke sidene godtar du dette. Les mer i vår cookies- og personvernerklæring

POSTADRESSE

Postboks 5250 Majorstuen
0303 Oslo

Org.Nr. 992 931 183

BESØKSADRESSE

Middelthunsgate 27
Majorstuen
0303 Oslo

KONTAKT OSS

fsi@nho.no
Tlf: 916 456 91

FSi Nyhetsbrev

Utviklet av Imaker as