100 deltagere på Programkonferanse INI-systemer

Forsvaret planlegger med betydelig vekst i investeringene på Cyber og IKT-området i årene som kommer. Dette kan gi store muligheter for norsk industri og utvidet strategisk samarbeid mellom Forsvaret og industrien.

Om lag 100 deltagere, 50/50 fra Forsvaret og industrien var tilstede da Sjefen for Cyberforsvaret Generalmajor Inge Kampenes holdt åpningsforedraget på årets programkonferanse for INI systemer på Holmen fjordhotel i Asker 1. juni.

Hovedbudskapet til industrien var at Forsvaret gjennomfører et taktskifte på INI-området. Tempoet i anskaffelsene må opp og investeringsbudsjettene vil økes i årene som kommer. Frem til 2025 planlegges det å bruke i størrelsesorden 11 milliarder kroner på investeringer. For å gjennomføre dette er Forsvaret avhengig av et velfungerende, strategisk samarbeid med industrien for å ta frem løsningene Forsvaret behøver.

Konferansen ga god anledning til å skaffe seg informasjon om forestående anskaffelser og til dialog og nettverksbygging mellom indsutriens deltagere og representater fra Forsvarsdepartmentet, Forsvarsmateriell, Cyberforsvaret og Forsvarets forskningsinstitutt.

Vår nettside benytter cookies. Ved å forsette og bruke sidene godtar du dette. Les mer i vår cookies- og personvernerklæring

POSTADRESSE

Postboks 5250 Majorstuen
0303 Oslo

Org.Nr. 992 931 183

BESØKSADRESSE

Middelthunsgate 27
Majorstuen
0303 Oslo

KONTAKT OSS

fsi@nho.no
Tlf: 916 456 91

FSi Nyhetsbrev

Utviklet av Imaker as