11 milliarder i IKT-anskaffelser til Forsvaret fram til 2025 - FD og FSi arrangerer Programkonferanse INI-systemer 1. juni.

Programkonferansen, som arrangeres i Asker 1. juni 2017, vil gi deltagerne innsikt i hva Forsvaret planlegger å anskaffe, og muligheter til direkte dialog med fagmiljøene innen Cyberdefence/IKT i FD og Forsvaret og innkjøpsmiljøet i Forsvarsmateriell som er ansvarlig for gjennomføring av anskaffelsene.

Programområdet INI-systemer er et sammensatt program som består av ulike typer IKT-tjenester, -løsninger og -systemer delt opp i forskjellige hoveddeler avhengig av bruksområde og hensikt. Hvert enkelt prosjekt er plassert i en av de følgende seks hoveddeler:

  • ·BST -Beslutningsstøttetjenester
  • ·FKT -Felles kjernetjenester
  • ·FSP-Forsvarets sikre plattformtjenester
  • ·FKI -Forsvarets kommunikasjonsinfrastruktur
  • ·Informasjonssikkerhet
  • ·IKT i eiendom, bygg og anlegg (EBA)

En oversikt over planlagte fremtidige anskaffelser innenfor programområdet finnes i publikasjonen Fremtidge anskaffelser til forsvarssektoren.

Programkonferansen arrangeres på Holmen Fjordhotel i Asker 1 juni 2017. Mer informasjon, program og påmelding finnes her.

Arrangementet er åpent for alle som ønsker å delta.

Vår nettside benytter cookies. Ved å forsette og bruke sidene godtar du dette. Les mer i vår cookies- og personvernerklæring

POSTADRESSE

Postboks 5250 Majorstuen
0303 Oslo

Org.Nr. 992 931 183

BESØKSADRESSE

Middelthunsgate 27
Majorstuen
0303 Oslo

KONTAKT OSS

fsi@nho.no
Tlf: 916 456 91

FSi Nyhetsbrev

Utviklet av Imaker as