Forsvarsindustrien markerte seg i Baltikum

I anledning Kronprinsparets offisielle besøk til de baltiske land deltok representanter fra forsvarsindustrien og FSi i næringslivsdelegasjonen som ble gjennomført i regi av Innovasjon Norge.

I Latvia arrangerte FSi, i samarbeid med vår latviske søsterorganisasjon et forsvarsindustriseminar i Riga. Om lag 40 deltagere fra Norge og Latvia deltok på arrangementet som ble gjennomført som en del av Latvian - Norwegian Business Forum som samlet mer enn 200 deltagere.

Kronprinsen deltok på en forsvarsfrokost i Vilnius, Litauen, sammen med bl.a. toppledere fra norsk og litauisk forsvarsindustri og representanter fra begge lands forsvarsdepartementer og forsvar. Forsvarsminister Frank Bakke-Jensen og den litauiske viseforsvarsminister Giedrimas Jeglinskas holdt innlegg på arrangementet.

Besøket ble avsluttet i Estlands hovedstad Tallinn, der det også ble gjennomført et godt besøkt forsvarsindustriarrangement i samarbeid med FSis estiske søsterorganisasjon, hvor bl.a. den estiske forsvarssjefen var en av innlederene.

Vår nettside benytter cookies. Ved å forsette og bruke sidene godtar du dette. Les mer i vår cookies- og personvernerklæring

POSTADRESSE

Postboks 5250 Majorstuen
0303 Oslo

Org.Nr. 992 931 183

BESØKSADRESSE

Middelthunsgate 27
Majorstuen
0303 Oslo

KONTAKT OSS

fsi@nho.no
Tlf: 916 456 91

FSi Nyhetsbrev

Utviklet av Imaker as