Vi ønsker mer enn 300 deltagere velkomment til #INFOERFA19 på Sundvolden 24.april

Forsvarsministeren, tidligere stats- og utenriksminister Carl Bildt og professor Janne Haaland Matlary er blant innlederne på #INFOERFA19. Konferansen setter fokus på hva er de største utfordringene Forsvaret og forsvarsindustrien står overfor og hvordan kan de møtes?

Den globale sikkerhetspolitiske situasjonen endrer seg raskt. Det påvirker den forsvarspolitiske debatten i Norge og diskusjonen går høyt om hva slags forsvar Norge skal satse på for å møte utfordringene i årene som kommer. Samtidig går den teknologiske utviklingen hurtigere enn noen gang. Kunstig intelligens, autonome systemer, hypersoniske våpen, 3D-printing m.m. er eksempler på anvendt teknologi som muliggjør helt nye løsninger for å møte Forsvarets fremtidige behov, men som også innebærer nye trusler som Forsvaret må være i stand til å håndtere.

Forsvarsministeren og den tidligere svenske utenriksministeren vil dele sine tanker om utviklingen som et bakteppe for presentasjoner og diskusjoner om hvor forbreredt vi er på å ta i bruk ny teknologi, behovet for hurtigere anskaffelsesprosesser og eksempler på hvordan det som kan bli viktige teknologier for Forsvaret allerede er i fred med å bli tatt i bruk i sivil sektor. Det vil også bli anledning til å høre om noen av erfaringene fra den store NATO-øvelsen Trident Juncture i Norge i fjor høst. Programmet er fortsatt under bearbeidelse og vil bli fortløpende oppdatert etterhvert som de siste brikkene faller på plass

Som en del av konferansen er det som vanlig en utstilling der mange av FSis medlemsbedrifter benytter anledningen til å presentere seg. Nytt i år er at også forsvarssektoren, ved kapasitetsdivisjonene, deltar som utstillere, primært med det formål å ha dialog med de mange små og mellomstore bedriftene som deltar på INFO/ERFA.

INFO/ERFA er den største og viktigste møteplassen i Norge for representanter fra departementer, Forsvarssektoren, forsvarsindustrien og andre interesserte. Vi forventer mer enn 300 deltagere på Sundvolden 24. og 25 april. Påmelding gjør du her.

Vi ser frem til å møte deg på Sundvolden 24. og 25. april 2019.

/share/mime/pdf.gifProgram
(info-erfa-2019-program.pdf, 80kB)

Vår nettside benytter cookies. Ved å forsette og bruke sidene godtar du dette. Les mer i vår cookies- og personvernerklæring

POSTADRESSE

Postboks 5250 Majorstuen
0303 Oslo

Org.Nr. 992 931 183

BESØKSADRESSE

Middelthunsgate 27
Majorstuen
0303 Oslo

KONTAKT OSS

fsi@nho.no
Tlf: 916 456 91

FSi Nyhetsbrev

Utviklet av Imaker as