Programkonferanse landsystemer

Forsvarets og forsvarsindustriens rolle i den fjerde industrielle revolusjon var tema for årets Programkonferanse Landsystemer.

Med over 150 deltagere ble årets programkonferanse Landsystemer den mest besøkte programkonferansen så langt. Arrangementet ga anledning til å diskutere fremtidige utfordringer og muligheter for samarbeid mellom Forsvaret og industrien med utgangspunkt i ny teknologi og hvordan den teknologiske utviklingen påvirker måten nye konsepter og systemer utvikles og implementeres.

Programmet innehold også en fersk erfaringsrapport fra Enhanced logbase Værnes og en gjennomgang av oppdaterte anskaffelsesplaner. Frem mot 2025 skal Forsvaret investere mer enn 21 mrd. kr. i landsystemer. Dette innebærer store muligheter for norsk forsvarsindustri, både leveranser til Forsvaret og muligheter i forbindelse med industrisamarbeidsavtaler med utenlandske leverandører.

Vår nettside benytter cookies. Ved å forsette og bruke sidene godtar du dette. Les mer i vår cookies- og personvernerklæring

POSTADRESSE

Postboks 5250 Majorstuen
0303 Oslo

Org.Nr. 992 931 183

BESØKSADRESSE

Middelthunsgate 27
Majorstuen
0303 Oslo

KONTAKT OSS

fsi@nho.no
Tlf: 916 456 91

FSi Nyhetsbrev

Utviklet av Imaker as