MSPO 2018 - Forsvarsindustrien viste seg frem i Polen

2018 utgaven av forsvarsutstillingen MSPO ble gjennomført i Polen 4. - 7. september.

For fjerde år på rad hadde FSi og Forsvarsdepartementet en norsk paviljong på den store internasjonale forsvarsutstillingen MSPO i Kielce, Polen.

Fem FSi bedrifter deltok som utstillere på den norske standen som var godt besøkt av representanter for polske myndigheter, bl.a. forsvarsminister Błaszczak m.fl., offisielle delegasjoner og polske og internasjonale samarbeidspartnere og kunder. Forsvarsdepartementet deltok med en offisiell delegasjon ledet av stedfortredende materielldirektør Rolf Kjos, støttet av representanter fra Forsvarsmateriell og Forsvarets forskningsinstitutt.

Polen har de siste årene vært det største og viktigste markedet for norsk forsvarsindustri i Europa. I perioden 2013-2017 var Polen det nest største eksportmarkedet for norsk forsvarsindsutri, etter USA. Polen står foran en omfattende modernisering av Forsvaret som kan gi nye store muligheter for norske forsvarsleverandører og deres polske partnere.

Vår nettside benytter cookies. Ved å forsette og bruke sidene godtar du dette. Les mer i vår cookies- og personvernerklæring

POSTADRESSE

Postboks 5250 Majorstuen
0303 Oslo

Org.Nr. 992 931 183

BESØKSADRESSE

Middelthunsgate 27
Majorstuen
0303 Oslo

KONTAKT OSS

fsi@nho.no
Tlf: 916 456 91

FSi Nyhetsbrev

Utviklet av Imaker as