Ambassadør Kåre Aasi Washinton D.C. åpner House of NADIC 15. oktober 2019 Foto: NADIC

Nytt tilbud til norske bedrifter i Washington D.C.

Inkubatoren House of NADIC er åpnet.

15. oktober var det offisiell åpning av House of NADIC. Over 100 representanter fra norske og amerikanske myndigheter, organisasjoner og virksomheter deltok.

House of NADIC er et nytt tilbud til norske små- og mellomstore bedrifter som har ambisjoner i det amerikanske forsvarsmarkedet. Her kan virksomhetene få tilgang til kontorplass, permanent eller hotdesk, møteromsfasiliteter og andre servicefunksjoner, samlokalisert med andre norske og lokalt baserte bedrifter, til en lav kostnad.

Fra starten av har Axnes AS, DSG Technology AS, Fjord Defence AS, Norwegian Special Mission AS, Hacking for Allies prosjektet og Handelskammeret flyttet inn i "huset".

House of NADIC er lokalisert sentralt i Rosslyn, Virginia, rett utenfor Washington D.C. Fra kontorene tar det 5 min. til Pentagon, 7 min. til Downtown DC. og 20 min. til Kongressen med Metroen.

Bedrifter som er interessert i informasjon om mulighetene for å etablere seg i House of NADIC kan kontakte NADIC v/ Director Chloé Friberg.

Vår nettside benytter cookies. Ved å forsette og bruke sidene godtar du dette. Les mer i vår cookies- og personvernerklæring

POSTADRESSE

Postboks 5250 Majorstuen
0303 Oslo

Org.Nr. 992 931 183

BESØKSADRESSE

Middelthunsgate 27
Majorstuen
0303 Oslo

KONTAKT OSS

fsi@nho.no
Tlf: 916 456 91

FSi Nyhetsbrev

Utviklet av Imaker as