CV90 STING kampvogn tilhørende Brigade Nord, på den multinasjonale vinterøvelsen Northern Wind 19, i Norbotten, Sverige. Foto: Ole Sverre Haugli/Forsvaret

Teknologidager med Hæren på Setermoen - påmeldingen er åpen

I samarbeid med Hæren inviterer FSi til teknologidager med presentasjoner av Hærens fremtidsplaner, BRIG N og Etterretningsbataljonen, fagseminar og utstilling på Setermoen 13. - 14. juni 2019.

Formålet med teknologidagene er erfarings- og informasjonsutveksling mellom industrien og Hæren på ledelses- og brukernivå. Gjennom orienteringer fra begge sider legges det opp til å gi industriens deltagere bedre forståelse av Hærens fremtidige behov og planer for videre utvikling. Industrien vil presentere sine tanker om hvordan ny teknologi kan bidra til økt operativ evne og hvordan industrien gjennom partnerskap med Forsvaret bidrar til å styrke forsvarsevnen.

Utstillingen vil være åpen for alle interesserte som har adgang til området. Den vil derfor gi god anledning til å møte brukermiljøet for å utveksle informasjon og diskutere aktuelle problemstillinger i Hæren. Erfaringsmessig er dette en svært godt besøkt del av arrangementet.

Teknologidagene er en unik mulighet til å komme i dialog med og knytte kontakter i Hæren. Informasjon om arrangementet, program og påmelding finnes her.

I samarbeid med FSi tilbyr Blue Water Shipping transport av utstillingsmateriell T/R Setermoen. Informasjon om transport finner du her.

Vår nettside benytter cookies. Ved å forsette og bruke sidene godtar du dette. Les mer i vår cookies- og personvernerklæring

POSTADRESSE

Postboks 5250 Majorstuen
0303 Oslo

Org.Nr. 992 931 183

BESØKSADRESSE

Middelthunsgate 27
Majorstuen
0303 Oslo

KONTAKT OSS

fsi@nho.no
Tlf: 916 456 91

FSi Nyhetsbrev

Utviklet av Imaker as