IMP engasjerer Josi Tech AS for å finne gjenkjøpspartnere i Norge

Det canadiske selskapet IMP Aerospace & Defence Ltd som har sluttført en større kontrakt om oppgraderingen av norske P-3 Orion overvåkningsfly, har engasjert Josi Tech AS for å koordinere selskapets gjenkjøpsaktiviteter rettet mot Norge og norsk industri. IMP har gjenkjøpsforpliktelser ovenfor Norge på mellom 300-350 millioner kroner.

-Vår jobb blir å finne fram til norske selskaper som kan være aktuelle industripartnere for IMP, og vi håper selvsagt at vi kan finne områder som kan danne grunnlag for langsiktige industrisamarbeid mellom norsk og canadisk industri, sier daglig leder i Josi Tech, Siri Andresen,

-En av hovedoppgavene våre denne våren blir bl.a. å koordinere norsk industris deltagelse på CANSEC 2014, fortsetter Andresen. CANSEC er Canadas fremste forsvarsmesse, og vil gå av stabelen i Ottawa 28-29. mai i år. CANSEC gjennomføres i regi av den canadiske forsvarsindustriforeningen; Canadian Association of Defence and Security Industries (CADSI). CADSI har mer enn 1.000 medlemsbedrifter.

-Vi håper at vi klare å samle en gruppe norske bedrifter som vil delta på CANSEC som en del av IMPs gjenkjøpsaktiviteter i Norge, ser Andresen avslutningsvis.

Vår nettside benytter cookies. Ved å forsette og bruke sidene godtar du dette. Les mer i vår cookies- og personvernerklæring

POSTADRESSE

Postboks 5250 Majorstuen
0303 Oslo

Org.Nr. 992 931 183

BESØKSADRESSE

Middelthunsgate 27
Majorstuen
0303 Oslo

KONTAKT OSS

fsi@nho.no
Tlf: 916 456 91

FSi Nyhetsbrev

Utviklet av Imaker as