Mildef

MilDef AS har signert avtale med FMA IKT-kapasiteter

MilDef AS har signert en kjøpsavtale og en vedlikeholdsavtale med FMA IKT-kapasiteter for militært tilpasset IKT- materiell.

Anslått estimert verdi for kjøpsavtalen i hele avtaleperioden er 350 millioner kroner, og avtalen skal dekke leveranser i hovedavtaleperioden 2020-2023 med opsjoner på 2 + 2 års forlengelse av avtalens varighet.

Avtalene er inngått med hjemmel i ARF (Anskaffelsesregelverk for forsvarssektoren) og begge avtalene kan benyttes av hele forsvarssektoren. «Disse avtalene gir en god forutsigbarhet for både Forsvaret som kunde og MilDef som leverandør. I tillegg er det inngått en industrisamarbeidsavtale med MilDef sitt svenske morselskap, som vil komme norsk Forsvars- og sikkerhetsindustri til gode» sier Henning Linnebjerg, daglig leder i MilDef AS.

Les mer her: https://forsvaret.no/forsvarsmateriell/presserom/viktig-avtale-for-videre-digitalisering-av-landstyrkene-p%C3%A5-plass

Vår nettside benytter cookies. Ved å forsette og bruke sidene godtar du dette. Les mer i vår cookies- og personvernerklæring

POSTADRESSE

Postboks 5250 Majorstuen
0303 Oslo

Org.Nr. 992 931 183

BESØKSADRESSE

Middelthunsgate 27
Majorstuen
0303 Oslo

KONTAKT OSS

fsi@nho.no
Tlf: 916 456 91

FSi Nyhetsbrev

Utviklet av Imaker as