Godt besøk til Norway Pavillion på Farnborough International Airshow

Seks medlemsbedrifter deltok på fellesstand på Farnborough International Airshow 2014.
Kongsberg Defence and Aerospace med egen Chalet og uteutstilling var meget synlig med sin 200-årsmarkering og luftvernsystemer.

AIM Norway, Kitron, Nammo, Norwegian Special Mission, Sensonor og T&G Elektro deltok på FSis fellesstand på Farnborough International Airshow 14. - 20. juli 2014. Norwegian Special Mission hadde et av sine overvåkingsfly utstilt på uteområdet. Kongsberg Defence and Aerospace var tungt representert med egen pavlijong og utstilling på uteområdet. Utstillingen var godt besøkt med offisielle delegasjoner og utstillere fra hele verden. Norske myndigheter var representert med en offisiell delegasjon fra Forsvarsdepartementet og Luftforsvaret.

I løpet av utstillingen ble det undertegnet/annosert flere avtaler for norske bedrifter. Kongsberg Defence and Aerospace AS signerte samarbeidsavtaler med Raytheon i USA om Joint Strike Missile, som er under utvikling av KDA for F - 35 og med AgustaWestland i Italia/UK om utvidet samarbeid om vedlikehold, reparasjon og overhaling av komponenter for NH90 og andre AgustaWestlands helikoptre. AIM Norway signerte avtale med Pratt & Whitney i USA om støtte til å forberede etablering av et depot for velikehold av F-135 motoren på F-35 flyene i Norge.

Vår nettside benytter cookies. Ved å forsette og bruke sidene godtar du dette. Les mer i vår cookies- og personvernerklæring

POSTADRESSE

Postboks 5250 Majorstuen
0303 Oslo

Org.Nr. 992 931 183

BESØKSADRESSE

Middelthunsgate 27
Majorstuen
0303 Oslo

KONTAKT OSS

fsi@nho.no
Tlf: 916 456 91

FSi Nyhetsbrev

Utviklet av Imaker as