FAR/DFARS seminar i Oslo 11.-12 juni

For norske forsvarsindustribedrifter kan det å vinne en kontrakt med amerikanske myndigheter åpne døren til verdens største forsvarsmarked. Samtidig kan det medføre utfordringer knyttet til overholdelse av amerikanske innkjøpsforskrifter, samt ansvar for at underleverandører og leverandører overholder det samme.

En leverandørs evne til å bygge opp og opprettholde kompetanse på den amerikanske regjeringens Federal Acquisition Regulations (FAR) og Defense FAR Supplement (DFARS), er nøkkelen til et lønnsomt forhold til amerikanske myndigheter.

Sammen med Kongsberg Defence & Aerospace, Nammo og NADIC arrangerer FSi 11-12 juni for fjerde gang et FAR/DFARS seminar. I år som tidligere år har vi fått de beste amerikanske og nordiske ekspertene til Oslo for å lære ansatte i forsvarsindustrien å navigere i de mange og komplekse krav som stilles til leverandører av forsvarsmateriell til amerikanske myndigheter. Program og påmelding til seminaret finner du her.

Vår nettside benytter cookies. Ved å forsette og bruke sidene godtar du dette. Les mer i vår cookies- og personvernerklæring

POSTADRESSE

Postboks 5250 Majorstuen
0303 Oslo

Org.Nr. 992 931 183

BESØKSADRESSE

Middelthunsgate 27
Majorstuen
0303 Oslo

KONTAKT OSS

fsi@nho.no
Tlf: 916 456 91

FSi Nyhetsbrev

Utviklet av Imaker as