Martin Øyen, produkt og prosessutviklingsingeniør hos Fieldmade AS Foto: Fieldmade AS

Fieldmade bidrar i korona-dugnaden for smittevernutstyr

Fieldmade, som til daglig lager mobile 3D-print fabrikker for Forsvaret, var tidlig ute med å reagere da helsevesenet varslet utstyrsknapphet på smittevernutstyr.

En av Fieldmades ansatte var tidlig ute med å fasilitere for printing av smittevernsmasker til en nasjonal dugnad, les denne artikkelen. Sammen med selskaper som Aker Solutions og NAMMO har Fieldmade også bidratt med noe større produksjonsvolum til dette arbeidet.

Fra og med 6. april har Fieldmade også satt opp en NOMAD®02 mikrofabrikk på Håkonsvern og utdannet personell fra MARCSS til å dekke Forsvarets eget behov for smittevernsmasker og understøtte andre behov og kritiske mangelvarer som er oppstått i kjølevannet av Covid-19.

Fieldmade har også startet et innledende samarbeid med AHUS for produksjon av annet kritisk materiell, og er i innledende kvalifiseringsprosess med de første casene. De søker også å jobbe tett med Sjøforsvaret på Håkonsvern for å understøtte lignende behov fra blant annet Haukeland Universitetssykehus i Bergen.

Vår nettside benytter cookies. Ved å forsette og bruke sidene godtar du dette. Les mer i vår cookies- og personvernerklæring

POSTADRESSE

Postboks 5250 Majorstuen
0303 Oslo

Org.Nr. 992 931 183

BESØKSADRESSE

Middelthunsgate 27
Majorstuen
0303 Oslo

KONTAKT OSS

fsi@nho.no
Tlf: 916 456 91

FSi Nyhetsbrev

Utviklet av Imaker as