FSi

Innhold

Travel høst for FSi

FSi Logo

Arrangementskalenderen for høsten fylles opp

Etter en vår med full stopp i alle arrangementer ser vi frem til å kunne få i gang møteplassene igjen. Flere av arrangementene som var planlagt gjennomført i vår, planlegger vi nå å gjennomføre i løpet av høsten.

Vi må selvfølgelig forholde oss til de til enhver tid gjeldene smittevernstiltak som myndighetene anbefaler og det kan derfor være at gjennomføringen av noen arrangementer må justeres.  Skulle smittesituasjonen forverre seg kan vi bli nødt til å gjøre endringer i programmet.

16.-17. september er det klart for FSi leverandørseminar og utstilling på Akershus festning. Interessen er stor, og mesteparten av utstillingsarealet er allerede booket.

6. oktober legger vi opp til å arrangere programkonferanse INI på Holmen Fjordhotel i Asker.

Programkonferanse Sjøsystemer, som skulle vært gjennomført i mai, er nå planlagt gjennomført i Bergen 13. oktober.

Vi legger også opp til å arrangere seminarer om etikk og anti-korrupsjon og kvalitetsledelse og konfigurasjonsstyring, henholdsvis 28. oktober og 3. - 4. november.

11. november er det klart for Programkonferanse Landsystemer på Holmen Fjordhotel i Asker og 25. november blir Eksportkontrollseminaret som vi måtte kansellere i mars gjennomført.

I samarbeid med vår finske søsterforening, AFDA, planlegger vi også å gjennomføre et finsk-norsk forsvarsindustriseminar i Helsinki, 16. – 17. november.

Dersom situasjonen tillater det, vil vi også ha nasjonal paviljong på to forsvarsutstillinger denne høsten.  MSPO 2020 planlegges gjennomført i Kielce, Polen i tiden 8. – 11. september og Euronaval 2020 i Le Bourget (Paris), Frankrike vil foregå fra 20. – 23. oktober.

Vi vil fortløpende legge ut oppdatert informasjon på våre arrangementssider.

Motta siste nytt fra FSI

Motta siste nytt fra FSI

Avmeldingen er mottatt!

Din epost-adresse:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: