Nyhetsartikler

Vis filtrering

35 resultater

Type artikkel
Velg område
35 resultater funnet med valgt filtrering.
  1. Kronikk i DN: Norge riskerer å bli holdt utenfor EUs satellittkommunikasjonssytem

    Når forordningen om EUs fremtidige satelittkommunikasjonssystem trer i kraft senere i år blir Norge ikke med i kraft av EØS-avtalen. Det er et problem for norsk militær romindustri og forsvarsindustrien, men kanskje en enda større utfordring på sikt for Forsvaret og nasjonal sikkerhet. Det haster å finne en løsning.

  2. Nå må vi ta beredskap på alvor

    Krigen i Ukraina er inne i sin fjerde måned. Dessverre er det lite som tyder på at krigshandlingene vil være over om kort tid. Som konsekvens av den kraftig forverrede sikkerhetssituasjonen, kommuniserer stadig flere nasjoner, Norge inkludert, at de vil styrke Forsvaret, øke beredskapen og bygge opp igjen beredskapslagre av bl.a. forsvarsmateriell, våpensystemer og ammunisjon. Det krever handling nå.

  3. Nå trenger Norge forsvarsindustrien

    Av hensynet til nasjonal sikkerhet, materiell- og forsyningsberedskap og forholdet til allierte nasjoner som har gjort sin forsvarsevne avhengig norsk industri, er det viktigere enn noen gang å tenke langsiktig og å sikre forutsigbarhet slik at forsvarsindustrien kan bidra enda mer til forsvarsevnen.

Motta siste nytt fra FSI

Motta siste nytt fra FSI

Avmeldingen er mottatt!

Din epost-adresse:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: