Nyhetsartikler

Vis filtrering

15 resultater

Type artikkel
Velg område
15 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Nå må noe skje!

  Vårens flom av rapporter om videre utvikling av Forsvaret er entydige på at samarbeidet med forsvarsindustrien og næringlivet må styrkes.

 2. Taktskifte i Europa – Norge må bli med

  Parallelt med at krigen i Ukraina utspiller seg, skjer det en svært rask utvikling av EU som sikkerhets- og -forsvarspolitisk aktør i Europa. Det er lang tradisjon i EU for å videreutvikle unionen gjennom krisehåndtering. Nå kommer det initiativer på forsvarsområdet på løpende bånd. Norge må komme med i disse nå, hvis ikke risikerer vi å bli marginalisert i fremtidige europeiske programmer.

 3. Nå må vi ta beredskap på alvor

  Krigen i Ukraina er inne i sin fjerde måned. Dessverre er det lite som tyder på at krigshandlingene vil være over om kort tid. Som konsekvens av den kraftig forverrede sikkerhetssituasjonen, kommuniserer stadig flere nasjoner, Norge inkludert, at de vil styrke Forsvaret, øke beredskapen og bygge opp igjen beredskapslagre av bl.a. forsvarsmateriell, våpensystemer og ammunisjon. Det krever handling nå.

 4. Nå trenger Norge forsvarsindustrien

  Av hensynet til nasjonal sikkerhet, materiell- og forsyningsberedskap og forholdet til allierte nasjoner som har gjort sin forsvarsevne avhengig norsk industri, er det viktigere enn noen gang å tenke langsiktig og å sikre forutsigbarhet slik at forsvarsindustrien kan bidra enda mer til forsvarsevnen.

Motta siste nytt fra FSI

Motta siste nytt fra FSI

Avmeldingen er mottatt!

Din epost-adresse: